Η Σπυρούλα Κάιζερ που γνωρίσαμε από το τελευταίο GNTM είχε θεατρική πρεμιέρα και δεν θα μπορούσαν από αυτή να λείπουν οι φίλες της από το ριάλιτι μόδας!

Η νεαρή Κύπρια η οποία από την οντισιόν κιόλας του GNTM είχε δηλώσει πιστή στο όνειρό της να ασχοληθεί με το θέατρο και την υποκριτική μιας και εκεί πάνω είχε κάνει σπουδές, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Χθες το βράδυ, η παράσταση με τίτλο “Διάλεξε!” που ανεβαίνει στο θέατρο Λαμπέτη είχε πρεμιέρα και φυσικά η ίδια μαζί με μία πλειάδα πολύ ταλαντούχων ηθοποιών όπως ο Βαγγέλης Κακουριώτης ο οποίος και κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και οι Έλενα Πιερίδου, Μάρα Τζίμα, Τίφανη Δανιήλ, Δημήτρης Γούλιος, Αλέξανδρος Κουκ και Νεκταρία Γιαννουδάκη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.

Πρόκειται για μία παράσταση που βασίζεται στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Το καφενείο» που έχει παιχτεί και παλαιότερα στη χώρα μας.

Με μια πρωτότυπη διαδικασία προβών, όπου οι ίδιοι οι ηθοποιοί μαζί με τον σκηνοθέτη διαμορφώνουν το κείμενο της παράστασης, η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης τακτικών θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας.

Η Σπυρούλα έδειξε να απολαμβάνει κάθε της στιγμή στη σκηνή και φυσικά κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό που έσπευσε να παρακολουθήσει την παράσταση.

Ανάμεσα το κοινό αυτό δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι φίλες της από το GNTM και συγκεκριμένα η μεγάλη νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Νίνα Τζιβανίδου, η Ίλντα Κρόνι, η Ελευθερία Καρναβά, η Κατερίνα Πεφτίτση και η Αργυρώ Μάγκλαρη που ήθελαν να τη στηρίξουν σε αυτό το νέο της ξεκίνημα.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα:





Πηγή:gossip-tv.gr