Εκτός My Style Rocks είναι πλέον η Γεωργία Βρανά. Στο Gala που παρακολουθήσαμε το περασμένο Σάββατο, με θέμα “Singer Icon”, οι παίκτριες εμπνεύστηκαν από τα αγαπημένα τους είδωλα από το χώρο της μουσικής και παρουσίασαν τα δικά τους ξεχωριστά acts.

Όλες οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τις λαμπερές εμφανίσεις τους εμπνευσμένες από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Η Αρετή Λις ήταν η νικήτρια της εβδομάδας, ενώ μετά από απόφαση των κριτών αποχώρησε η Γεωργία Βρανά.

Μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks, η Γεωργία Βρανά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα video από τη συμμετοχή της στο reality μόδας και ευχαρίστησε τους κριτές, τις συμπαίκτριές της και όλους όσους ήταν δίπλα της σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Συγκινημένη, η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε στην ανάρτησή της: “My style rocks Ένα βιντεάκι που έφτιαξε για μένα η @georgiavranafanclub @xristina.anastasiouu για όλη τη πορεία μου στο παιχνίδι. Είναι ένα βιντεάκι γεμάτο συγκίνηση και στιγμές που πραγματικά θα μου λείψουν. Ήταν μια από τις ομορφότερες και δυνατές εμπειρίες της ζωής μου.

Ευχαριστώ τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή, που μου έδωσαν αυτή την την υπέροχη ευκαιρία. Τα παιδιά στις κάμερες, στο μακιγιάζ, στα μαλλιά που θα μου λείψουν όλοι τους πάρα πολύ. Τις αγαπημένες μου συμπαίκτριες που περάσαμε όλες αυτές τις αγωνίες μαζί αλλά και τους κριτές ξεχωρίζοντας το υπέροχο χαμόγελο της @elena_hristopoulou και την αδυναμία μου..

Το κύριο @stelioskoudounaris Μέσα από αυτό το παιχνίδι απέκτησα 3 πολύ καλές φίλες και είναι ότι πιο σημαντικό για μένα. Η @papadopoulou_evridiki η @korina_adra και η @sofianaspinoula τις οποίες τις έχω λατρέψει για όλα όσα έχουμε περάσει και μοιραστεί όλο αυτό το διάστημα. Χριστινάκι μου σε ευχαριστώ για το υπέροχο βιντεακι σου.

Με έχεις συγκινήσει πολύ. Και φυσικά τη παρουσιάστρια της καρδιάς μου και φίλη μου πολλά χρόνια @stikoudikaterin που την αγαπώ πολύ. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίζατε καθημερινά με τα μηνύματα σας τα οποία μου έδιναν δύναμη. Δε περίμενα τόση αγάπη με τίποτα.”



Πηγή:tlife.gr