Έκανε δυο σερί γκέλες και πλέον κυνηγά την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα έπιασε απόδοση… από τα παλιά και «διέλυσε» εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ με 4-1. Ο Αντουάν Γκριεζμάν επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα των “μπλαουγκράνα” κι έστειλε… μήνυμα στον προπονητή του, Κίκε Σετιέν, για το λιγοστό αγωνιστικό χρόνο που του δίνει.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα μετά από δυο σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες. Οι Καταλανοί πέρασαν με 4-1 από την έδρα της Βιγιαρεάλ και διατηρήθηκαν στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, που νωρίτερα νίκησε -και πάλι- με γκολ του Σέρχιο Ράμος.

Απόδραση από το “Σαν Μαμές” μέσω… βούλας για την Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Οι “μπλαουγκράνα” άνοιξαν το σκορ μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, με τον Πάου Τόρες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έντεκα λεπτά αργότερα όμως, ο Μορένο έκανε το 1-1 για τα “κίτρινα υποβρύχια”. Αυτή ήταν και η τελευταία τους… χαρά στην αναμέτρηση.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια “καθαρίζοντας” το ματς. Οι Καταλανοί έφτασαν στο 2-1 με τον Σουάρες να σκοράρει στο 20′ με υπέροχο πλασέ, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους (45′) ο Μέσι (έχοντας νωρίτερα “φτιάξει” το τέρμα του Ουρουγουανού) “έσπασε” την μπάλα -με “τακουνάκι” στον Γκριεζμάν, που “εκτέλεσε” με εκπληκτικό τρόπο τον αντίπαλο πορτιέρε για το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο “έκρυβε ένα ακόμα τέρμα για τους φιλοξενούμενους, με τον Φατί να διαμορφώνει στο 86′ το τελικό 4-1. Να αναφέρουμε ότι στο 69′ ακυρώθηκε γκολ του Μέσι ως οφσάιντ, με χρήση VAR. Ο Αργεντινός είχε και δοκάρι, σε εκτέλεση φάουλ, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

To άρθρο Η Μπαρτσελόνα “ξέσπασε” στη Βιγιαρεάλ! Γκολ – ποίημα από Γκριεζμάν (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr