Μπαίνοντας στο σπίτι της κυρίας Πόπης με περίμενε η εγγονή της Μαρία. «Η γιαγιά πήγε να ετοιμαστεί» μου λέει «Έχει φτιάξει πάστα φλώρα και κέικ, τα έχει στην κουζίνα». 
Δέκα λεπτά αργότερα εμφανίζεται μέσα στη γαλάζια βελουτέ φόρμα της η κυρία Πόπη. «Παιδί μου καλωσήρθες» μου λέει ζεστά, ενώ με αγκαλιάζει με τον ίδιο τρόπου που με αγκάλιαζε η δική μου γιαγιά. Ήθελα από καιρό να κάνουμε οι τρεις μας μια συνέντευξη αφού η κυρία Πόπη είναι ό,τι πιο ξεχωριστό βλέπω εδώ και λίγο καιρό, στο Instagram. Καθόμαστε δίπλα στο τζάκι, και η κουβέντα μας ξεκινά.

Ήσασταν πάντα έτσι κοκέτα και περιποιημένη; τη ρωτάω την ώρα που στρώνει μια ατίθαση τούφα στο μέτωπό της.. «Από μικρό παιδί, έτσι ήμουνα. Ήθελα πρώτα από όλα να είμαι περιποιημένη μέσα στο σπίτι. Αυτό που λέω και σε σένα -γυρίζει στην εγγονή της, Μαρία, να είσαι μέσα στο σπίτι περιποιημένη, αυτό σου δίνει αυτοεκτίμηση. Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν τον λυπάσαι..Ντύνεσαι για σένα πρώτα και μετά για τους άλλους…» 
Έτσι είναι και το σπίτι της. Φροντισμένο, περιποιημένο, vintage έπιπλα, πολλοί πίνακες και ένας αέρας παλαιάς αριστοκρατίας. 

Ως influencer, η Μαρία κυκλοφορεί συνέχεια με το κινητό στο χέρι. Ποστάρει, ελέγχει, παρακολουθεί το traffic και την απήχηση που έχουν οι δημοσιεύσεις της.. Αλήθεια πώς το βλέπει όλο αυτό μια γυναίκα που έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην αναλογική εποχή;



Πηγή:bovary.gr