Μετά τις εξορμήσεις τους στην Κέρκυρα, στην Ερεικούσα και στα νησιά Οθωνούς των Επτανήσων, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στους Παξούς. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του στα Επτάνησα, κάνοντας βόλτες με το φουσκωτό και αμέτρητες βουτιές στα καταγάλανα νερά του Ιονίου!

Μάλιστα, τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν. Μαζί τους βρίσκονται και οι κουμπάροι τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης, με τους οποίους είναι αχώριστοι.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της απόδρασή τους σε μια σπηλιά, η όμορφη influencer φόρεσε τα βατραχοπέδιλά της και έκανε κατάδυση, βλέποντας έτσι από πολύ κοντά τις ομορφιές του βυθού. Η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε πάνω σε ένα βράχο, αλλά και ένα βίντεο σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε:»Exploring above and underwater caves» .








Πηγή:tlife.gr