Σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Ηρακλής, στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, με αφορμή τον καβγά του με τον Ανδρέα.

Το – κατά πολλούς – μεγάλο φαβορί του show μόδας εξομολογήθηκε το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία και μίλησε για την απουσία του πατέρα του, εξηγώντας πως ένας λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι είναι ότι θέλει να γίνει γνωστός και εκτός συνόρων, με απώτερο στόχο ο μπαμπάς του να το μάθει.

Ο Ηρακλής με τη μητέρα του

«Θεωρώ ότι είμαι ξεχωριστός, διαφορετικός. Επειδή ήμουν διαφορετικός, ήμουν ο μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying. Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται, να επιβάλλουν μια δύναμη. Δηλαδή βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε ας τον δούμε λίγο σε διαφορετικές καταστάσεις, ας τον πετάξουμε στον λάκκο με το νερό, ας τον βρέξουμε λίγο, ας του σκίσουμε λίγο τα ρούχα. Αυτό με σκληραγώγησε, οπότε είμαι αυτό που είμαι τώρα και νομίζω ότι αν δεν ήμουν αυτό που ήμουν δεν θα είχα επιζήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής, τονίζοντας ότι δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει σχετικά στη μητέρα του, για να μην τη στενοχωρήσει.

Και στη συνέχεια ανέφερε, συγκινημένος: «Γενικά η μητέρα μου είναι ο ήρωάς μου. Έχει κάνει τόσα για εμένα και έχουμε περάσει τόσα και τόσα. Πραγματικά μια γυναίκα ότι μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα είναι άλλο level. Και παρόλο που έχει κάνει τόσα, εγώ δεν της το ανταπέδιδα. Όπως το πιο απλό πράγμα, να της πω σ’ αγαπώ, δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα, ενώ είναι τόσο μηδαμινό. Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει, αλλά άλλος ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ, είναι γιατί θέλω να με γνωρίσει ο κόσμος και να ακουστώ πέρα από την Ελλάδα, ώστε να καταλάβει τι άφησε, να καταλάβει το λάθος του».

Δες το σχετικό απόσπασμα:



Πηγή:tlife.gr