ΕΡΤ3 – «Κολασμένη Λεωφόρος»
Το ενδέκατο επεισόδιο της νέας αστυνομικής δραματικής σειράς «Κολασμένη Λεωφόρος» (Underbelly 3: The Golden Mile), παραγωγής Αυστραλίας 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε –Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τετάρτη12 Ιουνίου 2019 και ώρα 23:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια, είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα του 1988-1989 και διαδραματίζεται στην κακόφημη περιοχή Kings Cross, στο Σίδνεϊ. Αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών Αυστραλών, του John Ibrahim και της Kim Hollingsworth, οι οποίοι αναζητώντας έναν άλλο δρόμο στη ζωή τους φtάνουν σε μια περιοχή όπου κυριαρχούν το οργανωμένο έγκλημα και η αστυνομική διαφθορά.

Σκηνοθεσία: Shawn Seet, Tony Tilse.

Παίζουν: Gary Bennett, Emma Booth, Dieter Brummer, Mitch Bartlett, Richard Andrews, Kelly Atkinson.

Eπεισόδιο 11ο: Συνεχόμενες συγκρούσεις
(Come out Fighting)
Στο πλαίσιο της εκστρατείας των ανακριτών της Βασιλικής Επιτροπής εναντίον των διεφθαρμένων μπάτσων, ο Gerry Lloyd προσλαμβάνει τον ντίλερ Shaka για να εκθέσει τους δεσμούς μεταξύ αστυνομίας και εγκληματιών.
Η Kim Hollingsworth συνεχίζει να διακινδυνεύει τη ζωή της κινούμενη μυστικά εναντίον του Eddie Gould. Ο Dennis Kelly ξεφεύγει παρά τρίχα από τις ποινικές διώξεις προδίδοντας τον καλύτερο φίλο του Jim Egan.
Εν τω μεταξύ, ο John Ibrahim παρουσιάζεται ενώπιον της δικαιοσύνης για να εξηγήσει τόσο τα επιχειρηματικά του ενδιαφέροντα όσο και το σεξουαλικό του ενδιαφέρον για την αστυνόμο Wendy Jones.

www.ert.gr



Πηγή: ert.gr