Τα πρώτα λόγια της 34χρονης γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα αποκάλυψε ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρίας που δουλεύει η άτυχη κοπέλα και ο οποίος την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής της ασφαλιστικής εταιρείας που δούλευε η 34χρονη που της επιτέθηκαν με βιτριόλι είπε μιλώντας στο star πως «ήταν μια κοπέλα νεαρή και δεν τη γνώριζε. Αυτό μου είπε και τίποτα άλλο. Είπε ότι δεν τη γνώριζε και ότι φορούσε μάσκα του χειρουργείου για τον κορονοϊό».

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Η νέα επίσκεψη του δικηγόρου της 34χρονης στο νοσοκομείο και ο τύπος του καυστικού υγρού που της έριξαν

Αυτά ήταν και τα πρώτα λόγια της κοπέλα την ώρα που ο πατέρας του προϊστάμενού της και διευθυντής στην ασφαλιστική εταιρία που δουλεύει την μετέφερε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι.

Η κοπέλα προσπαθεί να συνδυάσει πρόσωπα και πράγματα που ίσως ξεδιαλύνουν την θολή υπόθεση, ενώ όσοι είχε υποψιαστεί πως μπορεί να έχουν εμμονή μαζί της, έχει βγει προς το παρόν από το κάδρο των υπόπτων.

Κομβικό σημείο το που αγοράστηκε στο βιτριόλι

Στο μεταξύ το γενικό Χημείο του Κράτους έδωσε την απάντηση για το υγρό της επίθεσης το οποίο θειικό οξύ, το λεγόμενο βιτριόλι. Μάλιστα αυτή η καυστική ουσία κατασκευάζεται στο εξωτερικό και οι προμηθευτές στη χώρα μας είναι εκατοντάδες, ενώ η παραγγελία μπορεί να έγινε ακόμη και μέσω διαδικύου εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Χημικών, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: “Το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε” – Τι υποστήριξε η 34χρονη (video)

«Μπορούμε να το προμηθευτούμε από έναν που κάνει εμπόριο χημικών, ο οποίος φυσικά οφείλει να ελέγξει ποιος είναι ο τελικός χρήστης, δηλαδή αν το παραγγείλω εγώ από το πανεπιστήμιο είναι προφανές ότι γνωρίζει. Αν το παραγγείλετε κάποιος άγνωστος θα πρέπει θεωρητικά να ελέγξει ποιος είναι και ποια θα είναι η χρήση του. Τώρα αν γίνεται αυτό, είναι ένα τοπίο σχετικά θολό, ενώ ο προμηθευτής που έχει μαγαζί υποχρεούται να έχει αποθήκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

To άρθρο Επίθεση με βιτριόλι: «Αυτά μου είπε για τη μαυροφορεμένη γυναίκα» – Τι λέει ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η 34χρονη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr