Tα 12 πιο δύσκολα λεπτά της ζωής του περιέγραψε ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.«After Dark» του ΣΚΑΪ!

«Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής για την ημέρα της ένοπλης ληστείας στο σπίτι τους

Ο Διονύσης όμως μίλησε και για την πρώτη φορά που γνώρισε την Καίτη Γαρμπή, λέγοντας πως στις αρχές περνούσε από μπροστά της και ήταν σαν να ήταν αόρατος!





Πηγή:tlife.gr