Είναι νέα, εντυπωσιακή, εξαιρετικά ταλαντούχα και με ό,τι και αν καταπιαστεί τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει να ασχοληθούμε μαζί της. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, που εύλογα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς έχει καταφέρει να βρίσκεται παντού με μεγάλη επιτυχία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Style Rocks παραχώρησε συνέντευξη στο In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή και μίλησε για όλα!

Πώς καταφέρνεις να συνδυάζεις υποκριτική, τηλεόραση, μόντελινγκ, μουσική αλλά και επιχειρηματικότητα;

Ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά. Έμαθα πάρα πολλά τόσο στην υποκριτική όσο και στην παρουσίαση. Ομολογώ πως κουράστηκα πολύ, όμως δεν θα άλλαζα τίποτα και θα έκανα πάλι τις ίδιες επιλογές. Η αλήθεια είναι ότι το 24ωρο μέσα σε μια μέρα δεν μου ήταν αρκετό, κοιμόμουν ελάχιστες ώρες. Ωστόσο βλέποντας το αποτέλεσμα στη δουλειά μου, η ανακούφιση και η χαρά μου έδιναν δύναμη. Στάθηκα πάρα πολύ τυχερή γιατί και στην Ιερά Οδό και στο Αν Ήμουν Πλούσιος και στο My Style Rocks και στο μιούζικαλ Annie οι συνεργάτες μου δίνουν κατανόηση, κάτι που έκανε τα πράγματα να φαίνονται λίγο πιο εύκολα. Από εδώ και πέρα, όμως, δεν θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς. Διότι μπορεί να αγαπώ την πορεία μου, την καριέρα μου, να θέλω να εξελίσσομαι και να μαθαίνω καθημερινά πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και η ψυχική μου ισορροπία. Δεν θα πω ότι υπήρξαν στιγμές που έχασα τον εαυτό μου, όμως σίγουρα υπήρξαν στιγμές που ήθελα να δω λίγο παραπάνω την οικογένειά μου, τον άντρα μου και τις φίλες μου. Βέβαια, τα αγαθά κόποις κτώνται…

Τι απαντάς σε όσους σε σχολιάζουν αρνητικά;

Δεν απαντάω! (γέλια) Πολύ σπάνια σχολιάζω κάτι στο Instagram. Θα πρέπει να έχω όρεξη, χρόνο και το μόνο σίγουρο είναι ότι το κάνω με χιούμορ. Στη δουλειά μας έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι θα υπάρχουν και αρνητικά σχόλια και δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επίσης, η εποχή μας έχει ένα πρωτοφανές επίπεδο διαδραστικότητας μέσα από τα social media. Από την άλλη το γεγονός που με στεναχωρεί λίγο είναι ότι εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε μονίμως τέλειες σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Αυτό νομίζω ότι μας εγκλωβίζει και μας καταπιέζει αρκετά, ίσως γιατί η ανδροκρατούμενη κοινωνία μας θέλει τη γυναίκα να είναι τέλεια σε όλους τους ρόλους που υπηρετεί. Ωστόσο εγώ πιστεύω πως η καθεμία μας είναι ξεχωριστή, διαφορετική και δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να αντιγράφουμε πρότυπα τα οποία στην πραγματικότητα αποκλίνουν πολύ από αυτό που δείχνουν στα περιοδικά.

Μπορούν τελικά οι ωραίες γυναίκες να πείσουν ότι εκτός από όμορφες έχουν και ταλέντο;

Αυτό δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι γυναίκες αλλά με το πώς θέλουν να τις βλέπουν οι άλλοι. Πάντως θεωρώ ότι ναι, μπορούν να πέσουν.

Έχω μάθει ότι είσαι πολύ ακριβής με τα ραντεβού σου. Γενικά έχεις καλή σχέση με τον χρόνο;

Μου αρέσει να είμαι συνεπής, ιδιαίτερα στην δουλειά μου. Γι’ αυτό και άλλωστε ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ είναι τα ρολόγια.

Τι ρόλο έχουν στη ζωή σου τα social media; Πιστεύεις ότι συμβάλλουν στην δημοτικότητα και την επιτυχία;

Ασχολούμαι αρκετά, αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει γίνει εμμονή. Πιστεύω ότι συμβάλλουν στην δημοτικότητα και την επιτυχία γιατί κυρίως δίνουν μεγάλη αυτονομία στον καθένα να προβάλλει τη δουλειά του (ακόμα και προσωπικές στιγμές) με τον δικό του τρόπο.

Πώς βλέπεις τη ζωή σου μερικά χρόνια μετά;

Ο κορονοϊός μας δίδαξε να μην κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια αλλά να ζούμε το τώρα, το σήμερα, το αύριο! Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγεία μου για να μπορώ να είμαι δημιουργική και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με γεμίζουν.

Αν μπορούσες να βάλεις έναν τίτλο στον εαυτό σου για την επαγγελματική σου ζωή, ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;

Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες… και αν πίστευα σε αυτές σκέψου πόσα πράγματα δεν θα είχα κάνει! Δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα, ακόμα και από τα λάθη μου πάντα κάτι μαθαίνω.





Πηγή:tlife.gr