6) Mind the Pub

Mια μπυραρία που ανοίγει από το πρωί και είναι γνωστή για το εξαιρετικό της grill και τα λαχταριστά burgers, που παίρνουν δέκα με τόνο. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου,  λοιπόν,  με κάθε burger που θα παραγγέλνετε, σας κάνουν δώρο 250ml Guinness κι ένα συλλεκτικό καπέλο.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου με κάθε ποτήρι 500ml Guinness παίρνετε και πάλι ένα συλλεκτικό καπέλο, ενώ την Κυριακή 17 Μαρτίου για κάθε δύο ποτήρια Guinness, θα σας περιμένει μια έκπληξη.

Ανδρέα Παπανδρέου 13, Ηλιούπολη, 210 97 03 811

7) Αλχημιστής Beer Bar

Ψαγμένες μπύρες απ’ όλο τον κόσμο, που συλλέγουν με προσοχή οι ιδιοκτήτες, ο Νίκος κι ο Αλέξανδρος Λούντος, -μάλιστα κάθε εβδομάδα φιλοξενούν 10-15  taps –bottles –cans-, ροκ μουσικές επιλογές και διάσημοι σταρ στους τοίχους θα σας κρατήσουν συντροφιά στην μπιραρία της Πετρούπολης.

Tο τριήμερο, η Guiness θα βρίσκεται μαζί σας πίσω από την μπάρα, μοιράζοντας συλλεκτικά δώρα.

25ης Μαρτίου 130, Πετρούπολη, 2167004245

8) Lazy Bulldog

Σαν λονδρέζικο στέκι μοιάζει αυτή η μπυραρία στο Γκάζι, που σερβίρει εξαιρετικές ετικέτες, όπως τη σπάνια μονοποικιλιακή από την Ζυθοποιία Αναστασίου, και ταυτόχρονα προσφέρει μοναδικές οπτικοακουστικές και γευστικές εμπειρίες, δια χειρός του σεφ Λευτέρη Μπoυρμπουχάκη. 

H Lazy Bulldog για τη μέρα του Αγίου Πατρικίου σε συνεργασία με την High Priority Promotions κληρώνουν δύο εισιτήρια για τη συναυλία των Dropkick Murphys. Ανεβάστε, λοιπόν, τη φωτογραφία με την μπίρα σας  στο Facebook προσθέτοντας το #DKMATH, κάντε like στην επίσημη σελίδα του μαγαζιού και στην High Priority Promotions για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας και είστε έτοιμοι.

Ορφέως και Περσεφόνης, Γκάζι, 6975026836



Πηγή:bovary.gr