Τα γενέθλιά της είχε χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίου και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτή την περίοδο έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της, καθώς προετοιμάζεται για την καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάζει στο MEGA μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού. Οι τρεις τους δουλεύουν καθημερινά πολύ και ανυπομονούν να δουν on air το αποτέλεσμα.

Με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram. Αντί να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της την τούρτα της, προτίμησε να ανεβάσει ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε έναν καλλιτέχνη να τραγουδά στο δρόμο. Η ξανθιά ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ταλαντούχος τραγουδιστής της αφιέρωσε την εν λόγω ερμηνεία και της έκανε δώρο το cd του.

Όσον αφορά την ηλικία της; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συμπλήρωσε 41 χρόνια ζωής!

“My birthday! Φέτος για τα γενέθλια μου, αντί για την κλασική τούρτα, θα ανεβάσω αυτό το ταλαντούχο παιδί. Τον πέτυχα στον δρόμο και είπε να μου αφιερώσει αυτό το τραγούδι, το οποίο αγαπώ και να μου κάνει δώρο το cd του Ευχαριστώ  @yiorgosjacob. Ευχαριστώ και όλους όσους μου έχετε ευχηθεί ήδη! Υγεία να έχουμε .Τίποτα σημαντικότερο .Νομίζω το έχουμε καταλάβει καλά…
Υγεία και αγάπη… Ας είμαστε ενωμένοι κι ας βοηθάει ο ένας τον άλλο .Είτε γνωριζόμαστε ,είτε όχι! 41 λοιπόν και προχωράμε”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

 



Πηγή:tlife.gr