Το καλοκαίρι τα πόδια μας είναι στο στόχαστρο. Αφού, λοιπόν, κάνεις τα απαραίτητα step που είναι η απολέπιση και η εντατική τους ενυδάτωση για να δείχνουν όμορφα , υπάρχει ένα προϊόν το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς extra όταν θέλεις να δώσεις super sexy λάμψη. Είναι τα body lotion που έχουν λάμψη και χρώμα με αποτέλεσμα τα πόδια σου να δείχνουν τόσο sexy όσο αυτά. Κατά καιρούς έχουμε τεστάρει διάφορα αλλά αυτά τα δύο είναι top στη λίστα μας! Βασική σημείωση: δεν είναι self tan αλλά φεύγουν με το ντους!

Scott Barnes Body Bling, €39.50, Make Me Up. Αυτό είναι το αγαπημένο προϊόν της Jennifer Lopez το οποίο έχει δημιουργήσει ο επί χρόνια προσωπικός της makeup artist, Scott Barnes. Πρόκειται για ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν που περιέχει κόκκους λάμψης σε γενναίες δόσεις. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις, πιο ανοιχτή και πιο σκούρα, και ένα ακόμη tip είναι να το κάνεις μίξη με την ενυδατική κρέμα σώματός σου για να «ρίξεις» την ένταση αν θες.

Fenty Beauty by Rihanna Body Lava Mini Size, απόχρωση Who Needs Clothes, €51.95, Sephora. Όταν η Rihanna μοιραζόταν μαζί μας τα πρώτα hints στο instagram γι’ αυτό το προϊόν χιλιάδες ήταν εκείνοι που μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους σε comments. Χάρη στα Sephora αυτό το προϊόν μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα και σε travel size για να το έχεις παντού μαζί σου ενώ η μορφή του σε gel είναι ιδανική αν δεν αντέχεις την αίσθηση του λαδιού.





Πηγή:tlife.gr