Ο Εμμάνουελ μπορεί να επέστρεψε δυναμικά στο Greece’s Next Top Model και να απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, όμως σήμερα δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της δοκιμασίας και έτσι είδε για δεύτερη φορά τη πόρτα της εξόδου.

Στη φωτογράφιση της Δευτέρας, τα δέκα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια σχηματίζοντας γράμματα του αλφάβητου και όλα αυτά ενώ βρίσκονται πάνω σε ξυλοπόδαρα. Οι διαγωνιζόμενοι πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου και παρά τις δυσκολίες προσπάθησαν να σταθούν στο… ύψος των περιστάσεων.

Ο Εμμάνουελ και η Λία είχαν το disadvantage της Παρασκευής, ωστόσο δυστυχώς ο Εμμάνουελ ήταν αυτός που δεν είχε την καλύτερη επίδοση και αποχώρησε οριστικά από το GNTM, συγκινημένος και γεμάτος νέες εμπειρίες. “Μικρός είμαι, μαθαίνω από τη ζωή” δήλωσε λίγο πριν αποχαιρετήσει το reality μόδας.

 

Ποιος είναι όμως ο Εμμάνουελ Ελόζιεουα;

Ο Εμμάνουελ είναι 21 ετών, γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 5 ετών. Μένει στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σε ηλικία 18 ετών τον εντόπισε ένας φωτογράφος στη γειτονιά του και τον συμβούλευσε να ασχοληθεί με το modelling.

Από τότε έχει μπει σε πρακτορείο και κάνει πλέον φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες για εταιρείες στη Θεσσαλονίκη. Το GNTM είναι η ευκαιρία του να εξελιχθεί ως μοντέλο μέσα από τις δοκιμασίες και να τον μάθει περισσότερο ο κόσμος της μόδας.

Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει να λύνει γρίφους και puzzles, να κάνει IQ tests και να διαβάζει ιστορία και μυθολογία.



Πηγή:tlife.gr