Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έφερε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ειρήνης Ιγγλέση, η οποία υπήρξε η πρώτη σύζυγός του μεγάλου μας συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Η αξιόλογη ηθοποιός έφυγε στα 76 της χρόνια μετά από σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος την αποχαιρέτησε δημόσια ραγίζοντας καρδιές με το αντίο του, ζητώντας από την Ειρήνη που όπως γράφει αγαπήθηκαν σαν αδέλφια να στήσουν με τον Γιώργο, τον αδελφό του Θάνο  αλλά και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δημητριάδη που έχει φύγει από τη ζωή την μπαλάντα του ξεσηκωμου!

Διάβασε την ανάρτησή του:

«Ειρηνουλα μου.Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στη παράσταση του Γ.Μιχαηλιδη, Φουεντε Οβεχουνα,που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαίρη. Είχες αποχωρίσει απο το θέατρο του Κουν για να διαχειριστεις το πένθος σου για το χαμο της αδελφής σου Σεσιλ. Σε γνώρισα μετά σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας Σεσιλ και Κωνσταντίνα σαν μούσα των ταινιών του Π. Βουλγαρη.

Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια όποτε κανε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργο την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την μπαλάντα του ξεσηκωμού σκηνή απο το Φουεντε Οβεχουνα στο θεατρο ο Παράδεισος».

 

 





Πηγή:tlife.gr