Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχασε την ευκαιρία της αγωνιστικής στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία και παρά τη νίκη της ομάδας του, ήταν “τρελαμένος” με τον εαυτό του, ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ιρανός επιθετικός είχε θετική εμφάνιση στο ματς και από δική του ενέργεια ξεκίνησε το πρώτο γκολ, αλλά η… γκάφα του στο 50′ δεν του επέτρεψε να πετύχει με εύκολο τρόπο, το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. “Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά στις δηλώσεις του στη Nova.

Οι δηλώσεις του Ανσαριφάρντ

«Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα κατά την οποία παίξαμε τρία ματς. Πήραμε τρία θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε».

Για την εμφάνισή του: «Είμαι πολύ χαρούμενους που νικήσαμε. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έχασα την ευκαιρία, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα πρέπει να το διαχειριστώ και να έχω καλύτερη απόδοση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές σκοράρεις κάποια εκπληκτικά γκολ, κάποιες άλλες χάνεις τέτοιες ευκαιρίες».

ΑΕΚ – Λαμία: Τριάρα με “καυτούς” νέους για την Ένωση! videos

Για την απίθανη ευκαιρία του: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ήταν μια τέλεια ενέργεια των συμπαικτών μου αλλά έπρεπε το γκολ να μπει».

Για το ότι στο ίδιο τέρμα είχε χάσει ανάλογη μεγάλη ευκαιρία ο Αραούχο: «Ο Αραούχο είναι ένας μεγάλος παίκτης που βοήθησε πολύ. Τώρα για μένα, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να σκοράρεις το αδύνατο και να χάσεις ένα εύκολο γκολ. Θα προσπαθήσω να μην ξαναχάσω τέτοια ευκαιρία στο μέλλον. Προσπάθησα κι εγώ να… βοηθήσω την άμυνα της Λαμίας».

Για το ότι βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι: «Αισθάνομαι παιχνίδι με παιχνίδι όλο και πιο άνετα. Με έχει κάνει το κλαμπ να νιώσω άνετα. Το ίδιο ισχύει για όλους τους νέους παίκτες που έχουν έρθει εδώ. Όλοι είμαστε μέρος αυτής της οικογένειας. Το είχα ακούσει αυτό για την ΑΕΚ. Αισθάνομαι όλο και καλύτερα και ελπίζω να βελτιωθώ περισσότερο για να μπορέσω να βοηθήσω και την ομάδα».

Για το ματς με τη Βόλφσμπουργκ: «Όλοι αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ χαρούμενο. Μακάρι να μπορούσαμε να τον είχαμε στο πλάι μας. Θα κάνουμε μια υπερπροσπάθεια για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο».

Το “άχαστο” του Ανσαριφάρντ κόντρα στη Λαμία

To άρθρο ΑΕΚ: “Τρελαμένος” ο Ανσαριφάρντ με τη… γκάφα του (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr