Καλοκαίρι και σιγά σιγά προετοιμάζεις τις διακοπές σου, πάντα με τους κανόνες της φετινής χρονιάς που είναι εντελώς νέοι λόγο πανδημίας!  Ότι σε απασχολεί για το φετινό καλοκαιρινό σου style, μπορείς να το στείλεις στο styling@tlife.gr και να πάρεις αμέσως την απάντηση σου, από την fashion editor, Σοφία Σούζα που απαντάει σε όλα.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα,  εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι καλοντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα

Ερώτηση 1

Καλημέρα έχω βρει στην ντουλάπα της μαμάς μου μία πλεκτή βελονάκι φούστα maxi και θέλω να την φορέσω στην πόλη, δεν είναι διάφανη, πως να την συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου τι ωραία ανακάλυψη!Συνδύασε την  με ένα λευκό φανελάκια και δερμάτινα σανδάλια, ειναι ένα summer look που μπορείς να προσθέσεις την φούστα της μαμάς σου και να είσαι πολυ στιλάτη.

Ερώτηση 2
Γεια σας! Θα ήθελα την συμβουλή σας για το πως να ντυθώ σε μια συνάντηση με παλιούς συμμαθητές. Η συνάντηση θα γίνει βράδυ. Είμαι 38 ετών με κανονικό σωματότυπο. Έχω αρκετές επιλογές σε μαύρο, ολόσωμη φόρμα, κοκτέιλ φόρεμα, θα προτιμούσα όμως να το αποφύγω.

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να αποφύγεις το μαύρο μιας και θα είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή της βραδιάς. Αν νιώθεις οk με το σώμα σου πόνταρε σε ένα λευκό ή beige σύνολο που σίγουρα θα κάνει την διαφορά -ιδανικά μια παντελόνα σε φαρδιά γραμμή με chic top και χρυσά κοσμήματα και ένα ωραίο αέρινο top ή πουκάμισο.

Ερώτηση 3

Θέλω την συμβουλή σας, ετοιμάζομαι για διακοπές και δεν ξέρω πόσα ζευγάρια παπούτσια να πάρω μαζί μου.

Απάντηση

Φίλη μου αυτό το ερώτημα απασχολεί τις περισσότερες από εμάς όταν φτιάχνουμε την βαλίτσα των διακοπών μας. Σε γενικές γραμμές 2 ζευγάρια παπούτσια είναι αρκετά ένα για την παραλία και ένα για το βράδυ ( σαγιονάρες για το μπάνιο στο ξενοδοχείο αν δεν έχει). Στην παραλία σαγιονάρες ή sliders και το βράδυ εσπαντρίγες ή σανδάλια ανάλογα τα look που θα ετοιμάσεις.

Eρώτηση 4

Γεια σας και από εμένα. Είμαι προσκεκλημένη σε γάμο-βάφτιση μεσημεριανή ώρα. Έχω επιλέξει ολόσωμη λευκή ζιπ κιλότ με nude πέδιλα και τσαντάκι και ένα εντυπωσιακό κολιέ λευκό-nude με πέτρες. Έχω καστανά μακριά μαλλιά, 1,63 ύψος και 53 κιλά. Θα μου ταιριάζει πιστεύετε; Στα μαλλιά τι θα μου προτείνατε να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός που έχεις κάνει και γενικά η zip culotte ολόσωμη φόρμα! Τα μαλλιά σου μπορείς να τα αφήσεις και κάτω αν έχεις ένα ωραίο χαλαρό χτένισμα και να αποφύγεις διάφορα περίτεχνα πιασίματα, ώστε να έχεις ένα fresh look αλλά θα σου πρότεινα να μπεις και στην beauty στήλη μας για να δεις τις νέες τάσεις και να πάρεις έμπνευση.

Ερώτηση 5

Θα ήθελα τη γνώμη σας και την βοήθεια σας! Έχω την βάφτιση του γιου μου και έχω ένα δαντελωτό φόρεμα λευκό κρουαζέ με ασημί ζώνη. Τι παπούτσια να βάλω; Πέδιλα; Αν ναι, τι χρώμα; Και τι χρώμα τσαντάκι;

Aπάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις ένα ζευγάρι minimal ασημένια mules και να κρατήσεις ένα λευκό satin clutch. Μην προσθέσεις όμως τίποτα άλλο σε κόσμημα. Φρόντισε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου να μην έχουν υπερβολές!

 

 

 

Ερώτηση 6

Καλημέρα σας έχω ένα τζιν με  σκίσιμο στα γόνατα, να το φοράω φέτος ή δεν είναι στην μόδα τα σκισίματα πια;

Απάντηση

Φίλη μου αυτό το denim trend ήταν πέρσι τάση αλλά κυρίως για πιο μικρές ηλικίες, παρόλα αυτά φέτος δεν επικρατεί και δεν το φοράνε πια οπότε αν θες προτίμησε πιο κλασικές γραμμές στα τζιν σου.

Ερώτηση 7

Γειά σας ετοιμάζομαι για διακοπές και δυσκολεύομαι να βρω τι να πάρω μαζί μου, θέλω να τα πάρω όλα αλλα δεν χωράνε, βοήθεια!

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να βρεις ένα αφιέρωμα που έχω ετοιμάσει με τα βασικά κομμάτια που πρέπει να πάρουμε μαζί μας ένα ΣΚ ή σε μία κοντινή απόδραση. Θα δεις τα βασικά items που αν τα έχεις συνδυάζονται και μεταξύ τους και έτσι δεν χρειάζεται να πάρεις όλη την ντουλάπα σου στο νησί!

 

 





Πηγή:tlife.gr