Εξελίξεις – βόμβα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Άγριες Μέλισσες στον ANT1! Σύμφωνα με τα spoilers της εφημερίδας Espresso, ο Μάνος Βόσκαρης κρατάει στο χέρι τον Δούκα, καθώς ο τύραννος της Ελένης γνωρίζει το θανάσιμο μυστικό του Σεβαστού…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Βόσκαρης μετακομίζει στο Διαφάνι και αναλαμβάνει το Τμήμα της Χωροφυλακής, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη. Αυτό προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο χωριό, το οποίο εναντιώνεται σε αυτή την επιλογή. Ο Βόσκαρης θα προκαλέσει ακόμη περισσότερο τους Διαφανιώτες όταν θα εμφανιστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που διοργανώνει ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος με τον Προύσαλη κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν.

Ο αδίστακτος Βόσκαρης, που στο βάθος του μυαλού του έχει πώς θα εκδικηθεί την Λενιώ, σε μια συμβολική κίνηση δύναμης, αρραβωνιάζεται την κόρη του κοινοτάρχη, Σοφούλα.

Η συνάντηση Βόσκαρη – Δούκα

Βόσκαρης και Δούκας συναντιούνται και προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές του παρελθόντος, όμως δεν τα καταφέρνουν. Ο πρώτος προτείνει στον δεύτερο να βλάψουν την Ελένη, ωστόσο ο πεθερός της Ασημίνας εμφανίζεται διστακτικός, αφού για την εξόντωση της Λενιώς έχει δώσει “οδηγίες” στον Μελέτη.

Τότε, λοιπόν, ο Βόσκαρης τον εκβιάζει με ένα θανάσιμο μυστικό… Του αποκαλύπτει ότι ο γιος του, ο Σέργιος του είχε εξομολογηθεί πως αυτός δηλητηρίασε  έπειτα από εντολή του πατέρα του, τον Γιώργο Σταμίρη,, τον μπαμπά των τριών αδερφών, για να πάρουν τα χωράφια του.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα;



Πηγή:tlife.gr