Τετ α τετ με τη Δανάη Μπάρκα βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» στην ΕΡΤ1. Οι δύο τους, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο πώς διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές. Όταν πήρε, λοιπόν, τον λόγο ο ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με το πώς αισθανόταν στην απώλεια του αδερφού του.

«Είμαι ψύχραιμος γενικά. Δεν είναι πολύ καλό αυτό βέβαια. Είμαι control freak. Θέλω να ελέγχω τα πάντα και θέλω να είναι όλοι καλά. Έχω ανησυχία στο να είναι όλοι καλά. Από τότε που έχασα τον αδερφό μου φοβάμαι μην πάθει κάποιος κάτι. Τηλέφωνο, τη νύχτα; Γιατί; Επειδή λοιπόν θέλω να τα ελέγχω όλα, είμαι ψύχραιμος στην αρχή. Τι σημαίνει αυτό; Κάποια στιγμή λοιπόν μου τα σκάει όταν μένω μόνος. Έχω μια ψυχραιμία και μια σκληρότητα γενικά αλλά αυτό ξεσπάει…» εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Όταν έχασα τον αδερφό μου πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο κάποια στιγμή. Για να περάσει από το μυαλό σου αυτό – που δεν το κάνεις – σημαίνει ότι έχε ένα υπόβαθρο. Το έχτισα μήνες για να φτάσω να πω “τι νόημα έχει; πού πάει όλο αυτό;”. Ήμουν καλά σε όλα τα άλλα… Η καθημερινότητα βοηθάει. Στην αρχή έβλεπα αλλιώς τα πράγματα. Πολύ αλλιώς. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με εσένα προσωπικά. Η οικογένεια αφορά ένα πλέγμα προστασίας και αγάπης που θέλεις να το προστατέψεις».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:Πηγή:tlife.gr