Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε η Στέλλα Παπαδοπούλου, η οποία υπήρξε η πρώτη παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ 2.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε ως εργαζόμενη στο κρατικό κανάλι για 30 συναπτά έτη ενώ αποκάλυψε και τον μισθό της τονίζοντας την ανισότητα που υπήρχε στις αμοιβές.

«Από 1600 υποψήφιες τελικά κέρδισα τον διαγωνισμό και ήμουν η μικρότερη που πρωτοείπα ειδήσεις» θυμήθηκε η ίδια.
«Μου έκοψαν τα μαλλιά, άρχισα να βαραίνω τη φωνή μου, να φοράω σακάκια που θα μπορούσα να τα βάλω στα 60 μου – για να δίνω κύρος στο δελτίο. 30 χρόνια που έμεινα στην ΕΡΤ πέρασα πολύ καλά γιατί είχα τα όπλα του διαγωνισμού.
Στα 30 χρόνια που έμεινα αυτό που με ενοχλούσε ήταν η ανισότητα στα χρήματα. Στην ΕΡΤ έπαιρνα μισθό 1.500 ευρώ, 9 ευρώ καθαρά το δελτίο ειδήσεων, 12,10 μικτά και ο διπλανός μου έπαιρνε 40.000 μικτά. Και ήταν και διακοπές και έκανε κάποια δελτία συγκεκριμένα» αποκάλυψε.

Και κατέληξε αναφερόμενη στο πως αντέδρασε όταν έκλεισε η ΕΡΤ: «Όταν έκλεισε η ΕΡΤ δεν ήξερα τι να κάνω, ντρεπόμουν. Είχα οικονομική στήριξη από την οικογένειά μου (…) Εφτά χρόνια είμαστε στα δικαστήρια για να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας. Κάποια μέρα το φως σβήνει, η πρίζα βγαίνει και είσαι ένα αστέρι που πέφτει».Πηγή:tlife.gr