Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε street style φωτογραφία τον τελευταίο χρόνο, θα δείτε δημιουργίες του Jacquemus φορεμένες από influencers όπως οι Alexa Chung, Tamu McPherson και Taylor Tomasi Hill. Η Rihanna φόρεσε κι εκείνη ένα statement παντελόνι.

Ο νεαρός και γοητευτικός Simon, ίδρυσε το label του Jacquemus (που ονομάστηκε από το πατρικό όνομα της μητέρας του) όταν ήταν μόλις 19 ετών, χωρίς κάποια επίσημη εκπαίδευση.

 

 

Εργάστηκε επίσης στο Comme des Garçons και, αφού ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του εκεί ως βοηθός πωλήσεων, έφτασε να θεωρείται υπεύθυνος για το φρέσκο και νεανικό πνεύμα στη βιομηχανία της μόδας στο Παρίσι σήμερα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ένας από τους νεότερους σχεδιαστές που συμμετέχουνι ποτέ στην εβδομάδα της μόδας στο Παρίσι.

Η πρωτοποριακή και avant garde αισθητική του είναι δημοφιλή,ς χάρη σε σε κομμάτια όπως ολόσωμες φόρμες με tie dye λεπτομέρειες, το καρό oversized παλτό, το πουά παρεό (ναι χάρη σε αυτόν τα παρεό φέτος επιστρέφουν στις παραλίες και όχι μόνο) και τα τακούνια με τα γεωμετρικά σχήματα. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

 Jacquemus , Matches FashionΠηγή:bovary.gr