Τα θέατρα επιτέλους κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχτούν τον κόσμο, πάντα σεβόμενα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης “Το Τρίτο Στεφάνι” με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνωα Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής. Ο καταξιωμένος μουσικός δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει κρύψει στιγμή τη σχέση του και δεν σταματά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

Η γνωστή πολιτικός βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της, για να τον στηρίξει έτσι στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα. Οι δυο τους απόλαυσαν στη θεατρική σκηνή του Παλλάς τόσο την Μαρία Καβογιάννη, όσο και την Μαρία Κίτσου, την πρώην σύντροφο του Μίνωα Μάτσα, η οποία για ακόμη μια φορά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDPΠηγή:tlife.gr