Ήταν μία κίνηση που μου άλλαξε το μυαλό…

Κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα όσο περνά ο καιρός, το κρασί, ο χαρακτήρας μας… Κάποια άλλα ωστόσο μας κάνουν να θέλουμε να σταματήσουμε το χρόνο για να μη βλέπουμε τα σημάδια του, όπως για παράδειγμα η επιδερμίδα μας. Όσο και αν αγαπώ όλες τις ρυτίδες μου (η κάθε μία έχει τη δική της ιστορία), δεν μπορώ να πω ότι χαιρόμουν να τις βλέπω. Αποφάσισα λοιπόν να ερευνήσω το θέμα της γήρανσης και να το αντιμετωπίζω στον πυρήνα του, εσωτερικά. Να τονώσω τον οργανισμό μου με αντιοξειδωτικά που του λείπουν, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει εκείνος με τη σειρά του τις επιθέσεις που με γερνούν. Όχι δεν ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ήθελα να βελτιώσω τον εαυτό μου τώρα και κάπως να επιβραδύνω τα σημάδια του χρόνου.

Η έρευνά μου με οδήγησε στο Ω5, ή αλλιώς Πουνισικό οξύ (PA), το οποίο βρίσκεται στους σπόρους του ροδιού. Έμαθα πως είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό και πως «θωρακίζει» τον οργανισμό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, τον νούμερο ένα παράγοντα της γήρανσης. Η έρευνα αυτή με οδήγησε στο συμπλήρωμα διατροφής GranaGard που είναι ένας μικρός… θησαυρός θρέψης, γεμάτος Ω5. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπήκε το GranaGard στη ζωή μου με σκοπό να βελτιώσει την όψη μου, αλλά τελικά κατέληξε να με μαθαίνει πολλά περισσότερα από όσα περίμενα.

IMG 3282

Βλέπεις, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του παντού. Στο δέρμα μας, στο χαρακτήρα μας, στο μυαλό μας. Μας κάνει πιο ώριμους αλλά μας παίρνει και πολλά. Στη δική μου περίπτωση είχε αρχίσει να επηρεάζει τη μνήμη και την αποδοτικότητά μου στη δουλειά. Είχε αρχίσει να με κάνει να ξεχνώ και αυτό με κούραζε πολύ γρηγορότερα. Είναι πράγματα που δεν παρατηρούσα ιδιαίτερα, αλλά ήταν εκεί και με κάθε μέρα που περνούσε εντείνονταν. Χρειάστηκε το Ω5 και το GranaGard για να συνειδητοποιήσω πραγματικά πως, το σώμα γερνά συνολικά. Η επιδερμίδα και το μυαλό φθίνουν παράλληλα… είναι μέρος του ίδιου οργανισμού! Ναι, ασφαλώς το ήξερα, αλλά μερικές φορές εστιάζουμε στα εμφανή και όχι στα πιο βαθιά και ουσιώδη πράγματα. Έτσι, έβλεπα μόνο τις ρυτίδες αλλά τις άλλες, σταδιακές αλλαγές τις προσπερνούσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή:gossip-tv.gr