Ψυχικό: «Ξεψαχνίζουν» το βιβλίο επισκεπτών στις θυρίδες της τράπεζας από τον περασμένο Αύγουστο

Το μυστήριο με το «ξάφρισμα» των 4 τραπεζικών θυρίδων από κατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό προσπαθούν να λύσουν οι αρχές γυρνώντας μάλιστα τον χρόνο πίσω στον Αύγουστο.

Οι έμπειροι αστυνομικοί θα εξετάσουν όχι μόνο τους υπαλλήλους της τράπεζας, είτε έχουν φύγει, είτε εργάζονται ακόμα εκεί, αλλά και όλους όσοι μπήκαν στον χώρο.

Αυτή την ώρα κλιμάκια της ασφάλειας ερευνούν και πάλι όλους τους χώρους, από τις πόρτες μέχρι και τα παράθυρα. Όσοι επισκέφθηκαν τον χώρο, από υπαλλήλους μέχρι και επισκέπτες από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι την στιγμή της ανακάλυψης της κλοπής θα εξεταστούν προκειμένου να πέσει φως στο μυστήριο.

Click4More Ψυχικό: Για τις θυρίδες ψάχνουν υπάλληλο που έφυγε με εθελούσια έξοδο από την τράπεζα

Οι αρχές εξετάζουν ακόμα και ένα άλλο ενδεχόμενο. Το «ξάφρισμα» των θυρίδων να μην έγινε μια και έξω αλλά να έγινε σταδιακά.

Όπως και να έχει, όσοι επισκέφθηκαν τον χώρο με τις τραπεζικές θυρίδες με βάση το βιβλίο κατόχων θυρίδων θα κληθούν να δώσουν κατάθεση.

To άρθρο Ψυχικό: «Ξεψαχνίζουν» το βιβλίο επισκεπτών στις θυρίδες της τράπεζας από τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr