Μετά τον Michael B Jordan που αναδείχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς σειρά είχε η ανάδειξη του πιο σέξι γαλαζοαίματου για το 2020. Ο τίτλος δε θα μπορούσε να πάει σε κάποιον άλλο πέραν του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει απασχολήσει τα Μέσα όσο λίγοι ενώ οι φορές που ο γυναικείος πληθυσμός έχει δείξει την προτίμησή του προς το πρόσωπό του είναι πολλές.

Ο Χάρι νίκησε τον πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας, ακόμη και τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Αυτό το μεγάλο επίτευγμα έρχεται μόλις ένα χρόνο αφότου ψηφίστηκε από το ίδιο περιοδικό ως ο «Πιο Σέξι Μπαμπάς εν ζωή».

Ωστόσο, το περιοδικό “People” έσπευσε να επισημάνει ότι ορισμένοι αναγνώστες ενδέχεται να έχουν πρόβλημα με την επιλογή του Δούκα του Σάσεξ, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας  μιας και με τη σύζυγό του Meghan Markle αποφάσισαν να απαρνηθούν τους βασιλικούς τους τίτλους και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Αμερική μακριά από τα πρωτόκολλα και τους αυστηρούς κανόνες.

 Πηγή:tlife.gr