Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανακοινωθούν οι ποινές των ενόχων στη δίκη της Χρυσής Αυγής και να ξεκαθαρίσει το… τοπίο αναφορικά με το ποιοι θα προφυλακιστούν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες μαζί με άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, και οι ένοχοι -κυρίως τα εφτά πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής- είναι υπό διακριτική επιτήρηση, με τις αρχές να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης, θα διεξαχθούν ταυτόχρονες συντονισμένες επιχειρήσεις, διάρκειας το πολύ… δέκα λεπτών!        

Click4more: Χρυσή Αυγή: Ένοχοι για εγκληματική οργάνωση οι 50 από τους 65 – Έτοιμη η ΕΛΑΣ για συλλήψεις – Οι ποινές που αντιμετωπίζουν

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του εν αναμονή της ποινής που θα του επιβληθεί, ενώ δεν έδωσε το παρών ούτε στο δικαστήριο.

Άλλωστε ούτε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενδεικτικό και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη. Το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου φρουρούν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο 24 ώρες το 24ωρο.

To άρθρο Χρυσή Αυγή: Σε χρόνο… dt οι συλλήψεις των ενόχων – Το σχέδιο της Αστυνομίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr