Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Χάρης Χριστόπουλος αποχωρεί από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks και τη θέση του παίρνει ο Λάκης Γαβαλάς με τον γνωστό φωτογράφο ωστόσο να κρατά τη θέση του guest κριτή στο Gala του show.

O Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησαν έξω από το στούντιο και ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τις διαφορές που εντοπίζει στο show μόδας σε σχέση με τον πρώτο κύκλο ο οποίος όπως είπε του είχε αφήσει μια άλλη πιο καλή ανάμνηση.

“Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ. Βέβαια έχω να κάνω μια επισύμανση. Κάποτε λέγαμε και δυο αστεία παραπάνω. Μου είχε μείνει η ευχάριστη γεύση του γέλιου. Γέλαγα εγώ, γελάγανε τα κορίτσια, γελάγανε οι κάμεραμέν, η επιτροπή… Τώρα λες κάτι και στραβώνουν, και φυσικά εγώ ποτέ δεν λέω χοντράδες, λέω γενικά πράγματα και πάντα προς το αστείο… Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Στη συνέχεια ο γνωστός φωτογράφος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα υπόλοιπα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν του είχε γίνει πρόταση για να παρουσιάσει το bachelor σε άλλο κανάλι.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Χάρης Χριστόπουλος διανύει μια πολύ όμορφη φάση στην προσωπική του ζωή αφού εδώ και λίγους μήνες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι.Πηγή:tlife.gr