Το βράδυ της Δευτέρας, το Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ φιλοξένησε δύο αγαπημένους και καταξιωμένους ηθοποιούς, τον Χάρη Ρώμα και την Τάνια Τρύπη. Οι δυο ηθοποιοί αφηγήθηκαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και τόσο ο Χάρης όσο και η Τάνια δεν δίστασαν να μιλήσουν για τους γονείς τους.

Σε μία εξομολόγηση που συγκίνησε, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στον πατέρα του και την ταραχώδη σχέση που είχε μαζί του αφού του είχε απαγορεύσει να γίνει ηθοποιός. Μία κρίση που ξεπεράστηκε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία.

«Δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός με το όνομά μου γιατί ήθελε να γίνω ο Χάρης Ρασσιάς, ο σπουδαίος ιατρός. Λίγο πριν πεθάνει από τον τηλεφωνητή άκουσα τη φωνή του σπασμένη και τρεμάμενη να μου λέει “Θέλω να σε δω” και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και ότι μπορεί και να τον χάσω. Αμέσως πήγα να τον δω. Είχα να τον δω πέντε χρόνια. Πήγαμε στο εξοχικό μας και μέσα σε 2-3 μέρες προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε όσα χάσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στις 3-4 βόλτες που κάναμε στους Αγίους Θεοδώρους ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα ο γιος σας είναι καταπληκτικός” και τότε τα μάτια του διαστέλλονταν σαν παιδί και δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Δεν το πίστευε και ο ίδιος ότι λίγο πριν πεθάνει άλλαξε κι εκείνος όνομα.

 

Δεν είχα την τόσο στενή σχέση που είχα με την μητέρα μου. Παρότι ήταν στο περιθώριο η σχέση μου με τον πατέρα μου έπιασα τον εαυτό μου σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν αισθάνθηκα μεγάλη αδυναμία, ότι είμαι ευάλωτος και φοβισμένος, το πρώτο πράγμα που είπα γονατίζοντας μέσα στο σπίτι μου από το άγχος και το στρες ήταν “μπαμπά…” Αυτό…» ανέφερε συγκινημένος, ο Χάρης Ρώμας.Πηγή:tlife.gr