Μια παραδοσιακή ελληνική θρεπτική και ζεστή σούπα! Συνοδεύστε με θυμάρι και μπέικον!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για τον ξινό τραχανά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

500 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι

Για την τραχανόσουπα

1 λίτρο νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

200-250 γρ. τραχανά ξινό

1 κ.γ. αλάτι

50 γρ. ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

50 γρ. ελαιόλαδο

8 φέτες μπέικον, κομμένο σε λωρίδες

μπούκοβο

θυμάρι, φρέσκο

ψωμί, φρυγανισμένο

Δείτε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr