Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης ΜπάρκαΠάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται η τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν αλλά και η φονική φωτιά στο μάτι. 

«Στην καθημερινότητα υπάρχουν πράγματα που σε συγκινούν, αλλά όταν μπαίνεις στο στούντιο τα ξεχνάς. Υπήρξαν, βέβαια, δύσκολες στιγμές στον αέρα στο παρελθόν γιατί είχα καλύψει για παράδειγμα το Μπατακλάν, όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ήμουν τότε στην ΕΡΤ και είχα καλύψει τη ροή όλο το βράδυ. Είχε ξεκινήσει η μετάδοση στις 11 τη νύχτα, αν θυμάμαι καλά, και έφυγα από το στούντιο στις 4 το πρωί. Είσαι διαλυμένος όταν σου λένε από το ακουστικό ότι γίνεται αυτό και βλέπεις εικόνες με ανθρώπους πανικόβλητους και πυροβολισμούς. Ήταν συγκλονιστικό. Επίσης, είχα καλύψει τη ροή και για το Μάτι. Μια πολύ δύσκολη βραδιά και εκείνη», δήλωσε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Μπαίνοντας στην εντατική του Ευαγγελισμού για το ρεπορτάζ στο MEGA Stories, συνομιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους που τους λέμε όλοι ήρωες και είναι επί της ουσίας ήρωες αυτής της μάχης που δίνουν, νιώθεις ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μετά. Δηλαδή αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να είσαι υπεύθυνος, δεν είναι κάτι που μπορείς να το πάρεις ελαφριά».

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr