Από τα κυρίως πιάτα του μενού έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε burges, Asian style σολομό, ή το ριζότο με προσούτο Πάρμας, αχλάδι, παρμεζάνα και gorgonzola που είναι και αγαπημένο του Παναγιώτη και να τα συνδυάσετε με μια σαλάτα. Στην μπάρα τώρα, εκτός από προσεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ο Γιώργος Ελευθεράδης έχει φτιάξει μια λίστα από signature cocktails με δικά του blends, αλλά και κλασικές συνταγές, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με finger food στη λογική του sharing.

Από τα must, η μαύρη φοκάτσια από φυτικό άνθρακα, με κρέμα από τσαλαφούτι και μαριναρισμένο σύκο, που έχει γίνει ανάρπαστη, ή το πολύ καλοκαιρινό λαβράκι σεβίτσε με μάνγκο, lime, mirin, chilly και ροζ πιπέρι. Αν πάλι σας πιάσει μια υπογλυκαιμία, δοκιμάστε σούπα φράουλας με δυόσμο και παγωτό βανίλιας αρωματισμένο με μπισκότο, μια γκανάς σοκολάτας γάλακτος σε τραγανή βάση από τρίμμα βάφλας, φυστικοβούτυρο και σάλτσα από καραμέλα γάλακτος, ή μια ελαφριά τάρτα με κρέμα λεμονιού, με χειροποίητες μαρέγκιες και κούλι raspberry. 





Πηγή:bovary.gr