Η πιο εύκολη συνταγή που έχετε εκτελέσει ποτέ για τυροκροκέτες! 

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο στη φωτιά για να κάψει.
  • Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
  • Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
  • Αφαιρούμε και μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr