Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στις Μυκήνες. “Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας «οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή». Αυτό αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει φωτογραφία από την μεγάλη φωτιά.

Συνεχίζοντας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας». «Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η υπουργός δηλώνει ότι “οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα”», σημειώνει και καταλήγει: «Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Τσίπρας για τη μεγάλη φωτιά στις Μυκήνες: Οργή προκαλεί η στάση της κυβέρνησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr