«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε “don’t look the cases”. Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Twitter, μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου. Ο ίδιος μάλιστα συνοδεύει το tweet του με μια φωτογραφία του “Don’t Look Up”, μιας πολυσυζητημένης ταινίας την τρέχουσα περίοδο.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Ακολούθησε η δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ως απάντηση στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος σημείωσε: «Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή – από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο. ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει».

www.ertnews.grΠηγή ert.gr