Και επειδή αυτό που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό πληθυσμού είναι η αντιγήρανση, αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με δερματολόγους αλλά και την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, το αντιηλιακό και η ενυδατική κρέμα είναι τα δύο πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε. Το αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται χειμώνα, καλοκαίρι στα μέρη που είναι εκτεθειμένα στις υπεριώδεις ακτίνες και αντίστοιχα η κρέμα πρωί αλλά και βράδυ.


La Roche-Posay Anthelios Dry Touch Tinted Sunscreen SPF50+ 

Τονίζουν την αναγκαιότητα του αντηλιακού καθώς είναι ένα προϊόν που αρκετοί αμελούν ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, τις ημέρες που έχει συννεφιά. Η προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι η πιο σημαντική αντιγηραντική ασπίδα που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας.


Shiseido, Ultimate Sun Protection Cream WetForce Broad Spectrum Face Sunscreen SPF 50+

Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη λοιπόν, για τις πρωινές ώρες προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει ενυδάτωση, με αντηλιακή κάλυψη. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα που μπορείτε να ανακαλύψετε. Εφαρμόστε το σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και συνεχίστε με τη βάση ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιείτε.


Estée Lauder DayWear Advanced Anti-Oxidant & UV Defense SPF50Πηγή:bovary.gr