Την πολυαγαπημένη της μητέρα, Μαρία, αποχαιρέτησε σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η κηδεία της Μαρίας Ντενίση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κοιμητήριο του Παπαπάγου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός της είπε το ύστατο χαίρε συνοδευόμενη από την κόρη της, Μαριτίνα, και την αδελφή της Σοφία.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για την μητέρα της Μιμής Ντενίση που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα, αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στο πρόσωπό της και σε όλα όσα θα θυμάται για πάντα από εκείνη.

“Την κυρία Μαρία Ντενίση την γνώρισα χρόνια πριν από την συνεργασία μου με την αγαπημένη της κόρη Μιμή Ντενίση στο θέατρο. Από τότε έμεινε στο μυαλό μου η καθηλωτική της παρουσία, η ενέργειά της και κυρίως η μαγική αίσθηση που έδινε σε όλους ότι στη ζωή μπορείς και πρέπει να τα καταφέρνεις όλα. Φτάνει να τα επιθυμείς σφοδρά και να δουλεύεις γι’αυτά. Καθισμένη πολύ συχνά στο καμαρίνι της Μιμής -άξια μάνα, άξιων θυγατέρων- σχολίαζε, παρατηρούσε κι έλεγε καταλυτικές απόψεις για την τέχνη,την πολιτική (μεγαλωμένη σε σπίτι επιφανών ανθρώπων), αστειευότανε, ενθάρρυνε μα πάνω απ’όλα στήριζε κι υποστήριζε τις γυναίκες. Από την ανατροφή και την γαλούχηση των κορών της να είναι ανεξάρτητες, καλλιεργημένες και σίγουρες για τον εαυτό τους μέχρι σε μένα προσωπικά οι κουβέντες της ήταν πάντα εμψυχωτικές, ειλικρινείς και με κατανόηση για την αποστολή της γυναίκας είτε ακολουθεί τα όνειρά της για καριέρα, είτε και για οικογένεια. Ομολογώ ότι στο μυαλό μου η Μαρία Ντενίση έχει αποτυπωθεί ως φεμινίστρια με αρχοντιά και στυλ, αλλά και σαν μια γυναίκα που έζησε μια έντονη ζωή γεμάτη συγκινήσεις, μεγάλη κι ωραία οικογένεια, δυο εγγόνια που λάτρευε -την Μαριτίνα Ντενίση που της μοιάζει στο δυναμισμό και το Θανάση- αλλά πάνω απ’όλα άφησε το αποτύπωμά της σε μας που την αγαπούσαμε και περιμέναμε μια κουβέντα της για να χαμογελάσουμε με ανακούφιση ότι στη ζωή όλα γίνονται όπως πρέπει και ποτέ δεν θα σταματάμε να ελπίζουμε και να παλεύουμε για το υψηλότερο…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Την κυρία Μαρία Ντενίση ,την γνώρισα χρόνια πριν ,απο την συνεργασία μου με την αγαπημένη της κόρη Mimi Denissi στο…

Gepostet von Constantina Mihail am Donnerstag, 24. September 2020

 

Πηγή:tlife.gr