Μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, λόγω του θανάτου του πατέρα της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χαμογελά ξανά και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να συνεχίσει κανονικά την ζωή της, κρατώντας τον για πάντα στην καρδιά και το μυαλό της.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια selfie που έβγαλε στο σπίτι της και την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που ζούμε λόγω του κορονοϊού.

«“Η άνοιξη θα έρθει όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν”. Η άνοιξη είναι εδώ και είναι τόσο όμορφη… Η φετινή βέβαια μου έδειξε όχι την άνθιση αλλά το τέλος, την απώλεια μιας και έφυγε ο αγαπημένος μου πατέρας. Σκέφτομαι ότι όπως στη φύση έτσι και στη ζωή όλα είναι κύκλος, γέννηση-ζωή-θάνατος. Και όσο και αν το τελευταίο είναι οδυνηρό, είναι ταυτόχρονα και το φυσιολογικό. (αν βέβαια ολοκληρώσει η ζωή ένα μεγάλο κύκλο).

Η φετινή άνοιξη όμως είναι πρωτόγνωρη και για όλους μας καθώς μας βρίσκει κλεισμένους στα σπίτια μας να βαλλόμαστε από έναν αόρατο ύπουλο εχθρό. Εύχομαι η επόμενη μέρα που θα έρθει – όταν τελειώσει αυτό το τόσο σκληρό συμπαντικό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε- να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και, είθε, καλύτερους ανθρώπους.

Προς το παρόν Μένουμε Σπίτι, διατηρούμε όσο μπορούμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ψυχραιμία μας και περιμένουμε τη μέρα που θα μπορούμε και πάλι ν’ αγκαλιαζόμαστε!! Σας φιλώ!! (από απόσταση αλλά με αληθινή αγάπη!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή:tlife.gr