Τι θα χρειαστούμε;

Για βάση μπορούμε να επιλέξουμε κρέμα BB ή CC ή ακόμα κι ένα concealer και να το δουλέψουμε τοπικά σε διάφορα σημεία στο πρόσωπο.

Συνεχίζουμε με το χρώμα στα μήλα, καθώς, φέτος τα κοψίματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και πρωταγωνιστούν τα ροδαλά ζυγωματικά. Ένα κρεμώδες ρουζ, λοιπόν, σε κοραλί ή ροζ απόχρωση, το δουλεύουμε ταμποναριστά στα μήλα μέχρι να δώσουμε χρώμα στο πρόσωπό μας.

Συνεχίζουμε με το κινητό βλέφαρο όπου εκεί επιλέγουμε μία υγρή σκιά σε απαλή, γήινη απόχρωση της αρεσκείας μας που περιέχει shimmer για να ενισχύσουμε τη λάμψη στο πρόσωπό μας. Ελάχιστη ποσότητα στο κινητό βλέφαρο αρκεί για να τονίσουμε τα μάτια μας και φυσικά, δεν αμελούμε να ολοκληρώσουμε το look με αρκετή μάσκαρα.

Επιπλέον, για ακόμη πιο εντυπωσιακό look μπορούμε να επιλέξουμε το must-have προϊόν της σεζόν, eye gloss. Αυτή η διάφανη υγρή σκιά που ουσιαστικά προσδίδει λάμψη και γυαλάδα στο μακιγιάζ.

Τέλος, με ένα ενυδατικό κραγιόν σε απαλή απόχρωση, κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται juicy, ζουμερά!

Προϊόντα αντίστοιχα με αυτά που ακολουθούν στη φωτογραφία μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το παραπάνω, εύκολο makeup look.Πηγή:bovary.gr