Ο Πάρις Περαντινός και “το μεγάλο αφεντικό” του εστιατορίου που ανέλαβαν λίγο πριν από το λοκ-ντάουν, Στέλλα Κοκώνη έκαναν το προφανές: έβαλαν στο μενού τους την ελληνική γεύση που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, στο μενού.

Φυσικά και πρόκειται για το γνωστό και αγαπημένο σουβλάκι, το οποίο στη χώρα μας τιμολογιακά δεν έχει ξεφύγει από την ανηφόρα της ακρίβειας. Αλλά, το συγκεκριμένο σουβλάκι είναι το πιο ακριβό του κόσμου και αυτή είναι η ιστορία του:

www.ertnews.gr



Πηγή ert.gr