Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπός που έκαψε με βιτριόλι το όμορφο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας που δίνει τη μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο, ενώ έχει μπροστά της ένα γολγοθά από θεραπείες και πλαστικές επεμβάσεις για να μπορέσει να επανέλθει…

Η θεία της 34χρονης Ιωάννας μιλά σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και στο «Μαζί σου» και ξεσπά για αυτόν που έκανε τόσο μεγάλο κακό στην ανιψιά της που ήταν ένα καλό και πανέμορφο κορίτσι!

«Αν ξέραμε θα βοηθούσαμε και μεις! Μας τρώει η αγωνία να μάθουμε ποιο το έκανε. Είναι παιδί μας. Αναρωτιώμαστε ποιο το έκανε. Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά της. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει εδώ και 15 μέρες. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τέτοιο κακό! Δεν έχω ιδέα» λέει η θεία της 34χρονης Ιωάννας στο «Μαζί σου»

«Πολύ καλό κορίτσι σπούδασε, μετά δούλευε, τα είχε όλα. Δεν μπορούμε και μεις να το πιστέψουμε. Όλα τέλεια πήγαιναν, τώρα τι έγινε δεν μπορούμε να ξέρουμε. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μας. Δεν είχε εχθρούς. Όσο κι αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος το έκανε… Την κατέστρεψε πάντως αλλά πρέπει να μάθουμε ποιος το έκανε και γιατί. Τι μυαλό είχε αυτός για να της κάνει τέτοιο κακό». Τα παιδιά μου έκαναν πολύ παρέα. Τα παιδιά μου είναι πολύ χάλια μόλις το έμαθαν. Δεν σταμάτησαν να κλαίνε. Η Ιωάννα ήταν η χαρά της ζωής. Πολύ χαρούμενη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τόσο μίσος. Καταστράφηκε η οικογένεια όλη. Είμαι μάνα και δε θα το άντεχα να πάθει τέτοιο πράγμα το παιδί μου. Η μητέρα της δεν φεύγει από δίπλα της ούτε λεπτό. Τους τρώει το γιατί… Τη μητέρα της δυο φορά τη πήρα τηλέφωνο για να μην την ενοχλήσω. Δεν είναι καλά… Κλαίει συνέχεια».

Δες το ρεπορτάζ της εκπομπής Mαζί σου

Πηγή:tlife.gr