Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο παραχώρησε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε στο ολοκαίνουργιο σπίτι της, αφού μετακόμισε πρόσφατα, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και την απόφασή της να βγει έξω για ρεπορτάζ.

Σχετικά με την έναρξη της καριέρας της, την συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ενδεχόμενη επιστροφή της, η Μπάγια Αντωνοπούλου δήλωσε: “Ξεκίνησα από τον διαγωνισμό ομορφιάς. Μου άρεσε η τηλεόραση αλλά σκεφτόμουν ότι θα είμαι σε κάποια ψυχαγωγική εκπομπή.

Τότε ο ANT1 είχε πρωινή ζώνη με Καραμέρο – Χαριτάτο και δούλευα εκεί. Μου άρεσε πολύ ενημέρωση και έτσι χτύπησα την πόρτα στον Γιώργο Παπαδάκη. Θυμάμαι είπα “γεια σας θέλω να κάνω ενημέρωση” και μου είπε “κομμένα όλα θα γίνεις δημοσιογράφος”.

Τον πρώτο χρόνο έφτιαχνα καφέδες, πήγαινα χαρτιά, συνόδευα τους καλεσμένους στο στούντιο. Και μετά αποφάσισαν να με βάλουν συμπαρουσιάστρια. Για προσωπικούς λόγους δεν θα επέστρεφα στον Γιώργο Παπαδάκη. Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ αλλά όχι δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί δεν υπάρχει κάποιο θέμα”.

Όσον αφορά στην επιλογή της να βγει στο ρεπορτάζ και να αφήσει το στούντιο, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: “Δεν με ενόχλησε όταν μου είπαν ότι από παρουσιάστρια θα γίνω ρεπόρτερ. Οι δημοσιογράφοι είναι δημοσιογράφοι. Είτε είσαι μέσα στο στούντιο είτε στο ρεπορτάζ. Μπήκα πολύ νωρίς στο στούντιο, δεν είχα την τύχη να λιώσω τα παπούτσια μου στο πεζοδρόμιο όπως έχουν κάνει άλλοι συνάδελφοι”.

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr