Ο Λίαμ Χέμσγουορθ φαίνεται να αφήνει πίσω τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους και περνάει στιγμές ευτυχίας με τη νέα του σχέση.

Και το όνομα αυτής, Γκαμπριέλα Μπρουκς, μοντέλο από την Αυστραλία, παίρνει θέση στο πλευρό του Λίαμ Χέμσγουορθ, σύμφωνα με το Us Weekly.

Το ζευγάρι περνάει μαζί την περίοδο της καραντίνας που είναι σε ισχύ στην Αυστραλία, στο Byron Bay. Όπως αναφέρει το περιοδικό, που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι, η Γκαπριέλα δεν νιώθει καμία ανησυχία για τα συναισθήματα του Λίαμ και για το τι μπορεί να νιώθει για την πρώην σύζυγό του. «Ο Λίαμ και η Γκαμπριέλα είναι πολύ κοντά και αισθάνονται άνετα μαζί. Τους συνδέουν σημαντικά γεγονότα και μοιράζονται τις ίδιες αξίες για την οικογένεια και τη ζωή».

Καμία ανασφάλεια δεν νιώθει η νέα σύντροφος του Λίαμ Χέμσγουορθ – Ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και περνάει στιγμές ευτυχίας με τη νέα του σχέση, την Γκαμπριέλα Μπρουκς (Gabriella Brooks), μοντέλο από την Αυστραλία.

Σύμφωνα με το Us Weekly το ζευγάρι περνάει μαζί την περίοδο της καραντίνας που είναι σε ισχύ στην Αυστραλία, στο Byron Bay.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι, η Γκαπριέλα δεν νιώθει καμία ανησυχία για τα συναισθήματα του Λίαμ και για το τι μπορεί να νιώθει για την πρώην σύζυγό του. «Ο Λίαμ και η Γκαμπριέλα είναι πολύ κοντά και αισθάνονται άνετα μαζί. Τους συνδέουν σημαντικά γεγονότα και μοιράζονται τις ίδιες αξίες για την οικογένεια και τη ζωή». Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ η διάλυση του γάμου του Λίαμ και της Μάιλι είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Τον Απρίλιο το Entertainment Tonight, επικαλούμενο πηγή κοντά στον ηθοποιό, είχε γράψει ότι «η οικογένεια του Λίαμ του προσέφερε τεράστια υποστήριξη κατά τη διάλυση του γάμου με την Μάιλι, ήταν όμως η γνωριμία του με την Γκαμπριέλα που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ζωή και μετά τη Μάιλι. Η Γκαμπιέλα είναι ήσυχη, χαμηλών τόνων. Λατρεύει να περνάει το χρόνο της με τον Λίαμ και δεν ζητάει την προσοχή των υπολοίπων».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Το νέο αμόρε του Λίαμ Χέμσγουορθ στην θέση της Μάιλι Σάιρους (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr