Για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη περίοδο της καραντίνας, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έμειναν άνεργοι και το μοναδικό εισόδημα που είχαν προερχόταν από την 12χρονη κόρη τους η οποία είναι πρωταγωνίστρια σε σίριαλ της σουηδικής τηλεόρασης.

«Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα” παραδέχτηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και συνέχισε, «Δεν σου κρύβω ότι στις 10 του Μάρτη, η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για εκείνη. Οπότε ήταν πολύ αστείο που λέγαμε, “έχουμε παιδί 12 χρονών και είναι το μοναδικό άτομο στην οικογένεια που έχει εισόδημα;”. Με εντυπωσιάζει πόσο πειθαρχημένη και αφοσιωμένη είναι τόσο νωρίς στη ζωή της».

Δες όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο παρακάτω απόσπασμα.Πηγή:tlife.gr