Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει ένα καινούργιο βήμα στα επαγγελματικά της και να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες έχοντας ρόλο παρουσιάστριας. Η ταλαντούχα ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση του Open και έτσι μαζί με τη Σοφία Μουτίδου, τη Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία Ρήγα ανέλαβαν να λύσουν τα προβλήματα των τηλεθεατών μέσα από τον αέρα του “The Booth”.

Η αγάπη και η αποδοχή του κοινού είχε ως αποτέλεσμα η μεσημεριανή εκπομπή να πάρει το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν και να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένη από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, λοιπόν, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές που αγκάλιασαν την εκπομπή τους και να δώσει δημόσια μια υπόσχεση για τη νέα εκδοχή του “The Booth”.

“Η ομορφιά όσο κι αν είναι δύσκολο να το πιστέψεις, είναι γεγονός πως αναβλύζει απ την ψυχή. Εμείς εδώ στο @opentvthebooth θελήσαμε να σας δείξουμε πως τα φώτα θέλουν φτιασιδια! Και πως χωρίς φτιασίδια και φώτα είμαστε ακριβώς σαν εσένα και κάνουμε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Σας ευχαριστούμε που μας αγκαλιάσατε και καταλάβατε τις προθέσεις και το χιούμορ μας αυτούς τους 2 μήνες. Σας υπόσχομαι πως από Δευτέρα έρχονται τα καλύτερα!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.Πηγή:tlife.gr