Κλασική αμερικάνικη συνταγή για τούρτα που θα λατρέψετε.

#tsoulotip: Πρέπει να κρυώσουν πολύ καλά τα παντεσπάνια πριν τα αλείψουμε με την επικάλυψη για να μη λιώσει η τελευταία.

ΥΛΙΚΑ
Για τα παντεσπάνια:

430 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

320 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

4 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

320 ml ξινόγαλο

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 πρέζα αλάτι

½ κ.γ. μαγειρική σόδα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr