Στιγμές τρόμου στην Τουρκία όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε κατάστημα, περνώντας… ξυστά από ένα μωρό σε καροτσάκι!

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας (CCTV) στην Τουρκία δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει σε κατάστημα γεωργικών προϊόντων στην πόλη Γκαζιαντέπ. Ο τετράτροχος εισβολέας παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης αυτής της νοτιοανατολικής Τουρκίας. 

Από τα πλάνα φαίνεται ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και να πέφτει με ταχύτητα στο μαγαζί, περνώντας δίπλα από ένα παιδικό καροτσάκι όπου βρισκόταν ένα μωρό.

Τρία άτομα νοσηλεύονται, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Demirören”.

Στην αρχή του βίντεο, τρεις ενήλικες φαίνονται να στέκονται έξω από ένα κατάστημα με ένα μικρό παιδί να στέκεται κοντά σε ένα δεύτερο παιδί σε καροτσάκι.

Ένα λευκό αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο, κατευθυνόμενο προς το κατάστημα, καβαλά το πεζοδρόμιο πριν χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του μαγαζιού.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να χτυπά τους τρεις ενήλικες, καθώς και τα εμπορεύματα στο πεζοδρόμιο.

Διακρίνεται, επίσης, το μικρό παιδί να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο τρομοκρατημένο.

Πεζοί και επιβάτες από διερχόμενα αυτοκίνητα που είδαν το περιστατικό, έτρεξαν προς το ισοπεδωμένο κατάστημα.

Πλάνα μέσα από την επιχείρηση δείχνουν έναν εργαζόμενο να βοηθά κάποιον που χτυπήθηκε, αφαιρώντας τα κομμάτια γυαλιού από το σώμα του τραυματία.

πηγή: dailymail.co.uk

 

To άρθρο Τουρκία – φρικιαστικό βίντεο: Αυτοκίνητο πέφτει σε κατάστημα με κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή:newsit.gr