Και ενώ στο χώρο της μόδας τα prints και τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους, στον κόσμο της ομορφιάς επιστρέφουμε στη φυσική ομορφιά.

Πλέον τα προϊόντα που επιλέγουμε έχουν λεπτόρευστη υφή, απλώνονται εύκολα με το χέρι, ενώ δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να καλύψουμε φυσικά χαρακτηριστικά όπως είναι οι φακίδες.

Επιλέγουμε προϊόντα-βάσεις που είναι 1 ίσως και 2 τόνους πιο ανοιχτά από το φυσικό μας. Αποφεύγουμε τις πούδρες και προτιμούμε τις διάφανες που χαρίζουν ένα λαμπερό φινίρισμα.

Παίζουμε με τις γυαλάδες αλλά και πάλι είναι διακριτικές και γίνονται κατά προτίμηση με κρεμώδη προϊόντα. Ενώ τα κοψίματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και τη θέση τους έχουν πάρει τα ροδαλά, σε ροζ ή κοραλί απόχρωση ρουζ. Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτονται φακίδες και άλλα φυσικά χαρακτηριστικά, αντίθετα τα αναδεικνύουμε με κατάλληλα προϊόντα-χαρακτηριστικο παράδειγμα το bronzer που μας βοηθάει να αναδείξουμε τις φακίδες.  


Rouge Cream Blush, NYX

Αφού κάνουμε την ελαφριά βάση, παίρνουμε στο χέρι μας κρεμώδη προϊόν λάμψης ή ακόμη και σε μορφή σκόνης και την εφαρμόζουμε με ταμποναριστές κινήσεις στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στο κέντρο της μύτης και στην καρδιά που σχηματίζει το άνω χείλος.Πηγή:bovary.gr