Καλησπέρα κορίτσια, ήρθε η Τρίτη με Q and A στο bovary!

Ο ερωτήσεις και αυτής της εβδομάδας  σχετίζονται με τους γάμους και τις βαφτίσεις που έρχονται την άνοιξη.

Ορισμένες από εσάς ετοιμάζετε βαλίτσες. Ολες θέλετε να είστε κομψές και να εντυπωσιάσετε.

Kαι μαντέψτε! Θα το πετύχετε ακολουθώντας τις συμβουλές μου.

Πελαγία τέλεια η στήλη σου ! Μέσα Μαρτίου θα κάνω ένα 4ημερο ταξίδι στις Βρυξέλλες. Είμαι 27 ετών, 1.60 και 50 κιλά Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μου προτείνεις outfits που να αφορούν τις τελευταίες τάσεις και να είναι κατάλληλα για την εποχή αυτή και για το μέρος. Επίσης να είναι πρακτικά και να χωράνε σε μια κανονική βαλίτσα. Ps: κυρίως το θέμα μου είναι πάντα τα παπούτσια και τα πανωφόρια. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ανυπομονώ. Χρύσα

Καλησπέρα Χρύσα! Εύχομαι να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις! Για ένα τετραήμερο στις Βρυξέλλες θα επέλεγα άνετα ρούχα σε αποχρώσεις του κάμελ, του καφέ και του «ψημένου κίτρινου» που τελευταία αγαπώ πολύ.

1η ημέρα : Μίνι φούστα για εσένα με ένα άνετο πουλόβερ και παλτό

 

 

2η ημέρα: Μαύρο παντελόνι skinny medium rise με ένα t-shirt λευκό ή ένα γκρι φθαρμένο συγκροτήματος και σακάκι και μποτίνια. Μποτίνια, αρβυλάκια, ό,τι θες ανάλογα με το πόσο περπάτημα έχεις. Από πάνω βάζεις το παλτό σου.

 

 

3η ημέρα: Το πουλόβερ της πρώτης ημέρας και το μαύρο τζιν της δεύτερης, αν είναι το πουλόβερ μακρύ, βάζεις και μια ζώνη στη μέση για να μην σε «καταπιεί» το ρούχο.

4η ημέρα: Τη μίνι φούστα της πρώτη ημέρας και το Τ-shirt της 3ης (ή ένα άλλο) και το σακάκι της 2ης.

Βλέποντας τον καιρό, η θερμοκρασία θα είναι 10 με 6. Άρα θα πρέπει να μονωθείς με ισοθερμικό ειδικά πάνω. Η δεύτερη ημέρα είναι επικίνδυνη με το t-shirt και η τέταρτη. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ζιβάγκο λεπτό και από πάνω πουκάμισο τζιν .Πηγή:bovary.gr