Ε.Κ. Αγαπημένη μου Πελαγία είμαι 54 ετών, 56 κιλά και 1,65. Είμαι καλεσμένη σε γάμο που θα γίνει σε νησί αρχές Ιουνίου. Θα ήθελα να μου προτείνεις ρούχο, παπούτσια και φυσικά τι τσάντα μπορώ να κρατήσω. Ευχαριστώ πολύ!

Αγαπητή φίλη, θα σου πρότεινα κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα: μια παντελόνα με μαύρο πουκάμισο με δέσιμο και για αξεσουάρ ένα πλεκτό καλαθάκι. Κάτι ανάλαφρο, chic και καλοκαιρινό. Σημαντικό επίσης είναι το ότι μπορείς να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις.

 

 

Για αξεσούαρ, κάτι τέτοιο:

Tσάντα, Zara 

A.Λ: Γεια σου Πελαγία, ονομάζομαι Ανδριάνα και μου αρέσει πολύ η στήλη σου στο bovary! Θα ήθελα την βοήθειά σου. Τον Απρίλιο, ορκίζεται ο φίλος μου κι έχω αυτό το κουστούμι της φωτογραφίας σε μαύρο χρώμα.

Με τι παπούτσια και μπλούζα μού προτείνεις να το συνδυάσω; Η ορκωμοσία είναι είναι το πρωί. Μήπως είναι υπερβολικό (επειδή είναι και μαύρο); Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω; Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γεια σου Ανδριάνα, ωραίο το κοστούμι και σε μπεζ! Γιατί μαύρο; Είναι κάπως «σκληρό» για πρωί.

Το μαύρο θα το προτιμούσα ανοιχτό με ένα πουκάμισο σε παστέλ χρώμα για μια πιο χαλαρή εικόνα.

Αν με ρωτάς ποιο χρώμα θα ήταν ιδανικό, νομίζω ότι ένα κίτρινο ψημένο (λολ όχι άψητο) δηλαδή κίτρινο που κροκίζει ή ένα φιστικί -που τελευταία άκουσα να το λένε «τσαγαλί» το χρώμα του χλωρού αμύγδαλου. Οσο ζω μαθαίνω…Πηγή:bovary.gr