Κάποιες φορές, ένα σπυράκι που βγαίνει στο πρόσωπό μας, ίσως, να μην είναι τόσο αθώο όσο νομίζουμε.

Το 2019, σχεδόν όλες γνωρίζουμε πώς πρέπει να περιποιηθούμε το πρόσωπό μας και ότι ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω της λαμπερής επιδερμίδας. Όλα ξεκινάνε από εκεί, από το καθαρό πρόσωπο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα σπυράκια δεν μπορούν να κάνουν έντονη την εμφάνισή τους.

Και, μάλιστα, ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες, διανύουμε περιόδους που αντιμετωπίζουμε μεγάλο θέμα με αυτά, όπως για παράδειγμα, στις ημέρες πριν την περίοδο.

Σύμφωνα με μελέτες από τις πωλήσεις προϊόντων περιποίησης, τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες περιποιούνται περισσότερο το πρόσωπό τους και μάλιστα, επενδύουν σε ποιοτικά, κατάλληλα για τις ανάγκες της επιδερμίδας τους, προϊόντα.

Παρ’όλα αυτά, για ποιο λόγο τα σπυράκια κάνουν κάποιες φορές πιο δύσκολη τη ζωή μας; Εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, μάγουλα, πηγούνι, ανάμεσα στα φρύδια, μέτωπο -τα σημεία είναι πολλά.

Σύμφωνα με μία αρχαία θεωρία, η οποία στηρίζεται στη διδασκαλία Ayuverda και στην Κινέζικη Ιατρική, το πρόσωπό μας είναι σαν ένας «χάρτης». Ανάλογα με το πού εμφανίζεται το σπυράκι μπορεί να μας δείξει τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε σε άλλα μέρη του σώματός μας. Γνωστό και ως face mapping: δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα σας.

 Αυτό κατά συνέπεια μπορεί να απαιτεί αλλαγή σε διατροφή αλλά και γενικότερα στον τρόπο ζωής.Πηγή:bovary.gr